Snappetonderwijs

In groep 3 t/m 8 maken wij gebruik van Snappetonderwijs. Ieder kind heeft op een eigen device toegang tot les- en oefenmateriaal. Bij de vakken rekenen, automatiseren en studievaardigheden wordt gebruikt gemaakt van Snappet. Naast het werken op het device werken de kinderen ook in werkboekjes, waardoor schrijven nog steeds voldoende aandacht krijgt. De vakken worden gedurende de dag met elkaar afgewisseld, waardoor er voldoende balans is tussen Snappetonderwijs en ons andere onderwijs. Voordelen van Snappet zijn directe feedback en onderwijs op maat! Zo wordt leren pas leuk!  Komt u gerust een kijkje nemen bij ons in de klas en ervaar het tablet onderwijs zelf!

Een verbeterd leerresultaat
Snappetonderwijs leidt tot betere leerresultaten door verhoogde motivatie en concentratie van de leerlingen, hogere productie, directe feedback en meer individuele differentiatie.

Direct inzicht en overzicht
Leerlingen zien hun voortgang en leren met hun eigen leerdoelen te werken. De leervoortgang van de klas en de individuele leerlingen is op ieder moment zichtbaar voor de leraren. Dat is effectief in de les, bij de evaluatie en de planning.