Laptoponderwijs

In groep 3 t/m 8 maken wij gebruik van laptops. Ieder kind heeft op een eigen device toegang tot les- en oefenmateriaal. Bij de vakken rekenen, automatiseren, taal en spelling wordt naast het werken op papier ook gebruik gemaakt van oefensoftware. De kinderen werken voornamelijk op papier, waardoor schrijven nog steeds voldoende aandacht krijgt. De vakken worden gedurende de dag met elkaar afgewisseld, waardoor er voldoende balans is tussen laptoponderwijs en ons andere onderwijs. Voordelen van het werken met laptops zijn directe feedback en onderwijs op maat! Zo wordt leren pas leuk!  Komt u gerust een kijkje nemen bij ons in de klas en ervaar het laptoponderwijs zelf!

Een verbeterd leerresultaat
Het werken met oefensoftware leidt tot betere leerresultaten door verhoogde motivatie en concentratie van de leerlingen, hogere productie, directe feedback en meer individuele differentiatie.

Direct inzicht en overzicht
Leerlingen zien hun voortgang en leren met hun eigen leerdoelen te werken. De leervoortgang van de klas en de individuele leerlingen is op ieder moment zichtbaar voor de leraren. Dat is effectief in de les, bij de evaluatie en de planning.