Home>Onze school

De Steenuil: een wereldschool

IBS De Steenuil is een interconfessionele basisschool met aandacht voor wereldse thema’s, het nieuws van de dag en de diverse geloofsachtergronden van de kinderen. Dat sluit helemaal aan bij de wijk Keizerslanden waarin de school zich bevindt.

Geloof, hoop en respect zijn universeel voor alle geloofsachtergronden en culturen. Daarmee onderscheiden we ons dan ook van andere scholen. De vieringen, passend bij de christelijke geloofsovertuiging, vieren we met elkaar en zorgen voor verbondenheid.

,,Kinderen maken op De Steenuil een prachtige, leerzame en verrijkende 8-jarige wereldreis.”

De Steenuil is gevestigd in het gebouw KEI13, hét kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij ons vindt u een interconfessioneel karakter, een positief leerklimaat, SlimFit onderwijs én de speciale aandacht voor sport, bewegen en gezondheid. Daarnaast hebben wij oprechte aandacht voor onze leerlingen en hun ouders en bieden we onderwijs van topniveau.

De zes zekerheden van IBS De Steenuil:

1. Uw kind beweegt
  2. We betrekken u als ouder erbij, ouders zijn onze didactische en pedagogische partners.
  3. Kinderen krijgen kwalitatief goed onderwijs, afgestemd op hun onderwijsbehoeften.
  4. De deuren naar voor-, tussen- en naschoolse opvang kunnen altijd worden geopend.
  5. Elk kind hoort erbij en doet er toe
  6. Uw kind maakt een prachtige, leerzame en verrijkende 8-jarige wereldreis

Natuurlijk ben van harte welkom om IBS De Steenuil én Kei13 te komen bekijken. Wij vertellen u graag meer, terwijl u een kijkje neemt in de klassen. Bel gerust om een afspraak te maken voor een rondleiding. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0570-625441 of per mail op