Home>Schoolgids>3. Ouders>Overblijven: de gezonde lunch

Overblijven: de gezonde lunch

Een activiteit die iedere dag centraal staat binnen ons onderwijs is de gezonde lunch, met de hele unit. De groepsleerkracht (of onderwijsassistent) luncht samen met de unit. We stimuleren ouders en kinderen om gezond te eten. Ook willen we de leerlingen bijbrengen dat een gezonde, verantwoorde en gezellige lunch een belangrijk onderdeel van de dag is.

Natuurlijk zorgen de leerkrachten ervoor dat er een gezellige en ordelijke pauze is voor alle leerlingen. De lunch start in alle units om 12.15 uur en daarna hebben de leerlingen tijd voor ontspanning. In de meeste gevallen zullen de leerlingen gaan sporten en bewegen op het plein. Als het weer dat niet toelaat, zal er in de unit ontspanning worden gezocht. Om 13:00 uur start het middagprogramma.