Onze missie

IBS De Steenuil biedt uw kind een veilige plek, waar het zich elke dag optimaal kan ontwikkelen. Zodat het een brede kijk krijgt op de wereld. Niet alleen op het gebied van de algemene kennis, maar ook op het gebied van geloof, cultuur, sportiviteit, creativiteit en persoonlijkheid. Zo investeren we samen met u in een hoopvolle en optimale toekomst voor uw kind.

Onze visie

Een gezond, zelfverzekerd kind weet zichzelf goed staande te houden in een maatschappij die continu aan het veranderen is. Met een goede basis van geloof, hoop en respect zijn er volop mogelijkheden voor het kind om verder te leren en dromen te verwezenlijken. Niet alleen eigen successen zijn de basis voor geluk, maar ook die van de medemensen.

“Optimaal ontwikkelen.”

De doelen vanuit onze visie zijn:

• Kinderen vanuit een goede basis inzicht geven in hun mogelijkheden en van daaruit begeleiden naar een toekomst. Uiteindelijk zijn de kinderen zelf in staat om keuzes te maken om verder te leren, te leven en te werken. Eigen verantwoordelijkheid en samenwerken staan centraal.
  • Een passende leeromgeving creëren, mét structuur, veiligheid en zorg op maat.
  • Leerkrachten, kinderen én ouders werken samen aan de ontwikkeling van het kind.