Home>De Reuzenuil

De Reuzenuil

Streetwise:

Week vd techniek groep 7:

Verkeersexamen groep 7: Het theorie examen heeft inmiddels plaatsgevonden, iedereen is geslaagd!! Gefeliciteerd met jullie diploma! Het praktijk examen is op een dag in mei 2016. De juiste datum moet nog afgestemd worden met de Keizer.

Alle leerlingen uit groep 8 hebben een account aangemaakt op www.beterontleden.nl. We merken in de groep dat ze ontleden nog heel lastig vinden. Daarom kan er thuis extra geoefend worden. De bedoeling is dat de leerlingen iedere dag een paar zinnen oefenen. Het programma geeft direct feedback, dat is wel fijn! Succes allemaal!

De leerlingen  uit groep 8 hebben geluk. Ze krijgen de komende weken ook op de dinsdag een gymles. Deze  extra les wordt gegeven door juf Laura i.v.m. haar gymopleiding.

De eindcito van groep 8 komt er bijna aan.  Er wordt op school en thuis veel geoefend! Wat fijn! Ga zo door!

Afgelopen maandag zijn we met z’n allen een extra keer naar buiten geweest. De kanjers van de Reuzenuil hadden het kanjerveld vol! En het de eerste stickers zitten ook al op het nieuwe kanjerveld.  #PBS #goedbezig !!

Eray gaf zijn spreekbeurt over Nelson Mandela. Het was een leerzame spreekbeurt. De kinderen uit de klas waren erg onder de indruk, wat een bijzondere  man was dat!  Bij ons op school spelen en leren we ook allemaal samen ongeacht onze afkomst #wereldschool.